Skip to the content

Qoffy-maatregelen omtrent Corona 16-03-2020

Ook wij van Qoffy zullen de nodige maatregelen nemen om te voorkomen dat het Corona-virus zich verder uitbreid. Dat betekent dat wij de maatregelen en adviezen van de overheid ter harte nemen.

Verkoop & advies
Onze adviseurs in de buitendienst zijn op dit moment dan ook niet onderweg en zullen niet bij u langs kunnen komen voor een adviesgesprek. Telefonisch blijven zij beschikbaar om u van dienst te zijn.

Voorraad aanvullen
Wij realiseren ons dat koffie en toebehoren, juist voor de mensen die op dit moment nog wel aan het werk (moeten) zijn, van belang zijn. Onze routevertegenwoordigers/bezorgers zijn daarom wél onderweg met hun voorraadbus. Daar waar wij normaal uw voorraadkast aanvullen, zullen wij nu met u in overleg gaan over de benodigde producten en de producten tot aan de deur leveren. Wij vragen niet om uw handtekening bij een levering. Op die manier kunnen wij gepaste afstand houden, voor uw en onze eigen veiligheid.

Wilt u een bestelling doen, terwijl u eigenlijk niet op de route valt één dezer dagen, wellicht met het oog op een naderende lockdown? Wilt u dit doorgeven via bestelling@qoffy.nl of 085-0475275? Wij zetten alle zeilen bij om uw bestelling zo snel mogelijk op de juiste plek te krijgen.

Op kantoor
Op ons hoofdkantoor beperken wij alle afspraken en de medewerkers die de mogelijkheid hebben om thuis te werken zullen dit zoveel mogelijk doen. Er geldt een maximum van één persoon per ruimte.  

Wij zijn dus wel, tot nader order, telefonisch en per e-mail prima te bereiken voor het doen van uw bestellingen, melden van een storing of overige vragen. In alle gevallen zullen wij met u de prioriteit en noodzaak van uw melding overleggen, om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en die van uzelf zoveel mogelijk te waarborgen.

Wij kunnen in deze situatie alleen maar vertrouwen op uw begrip en medewerking. Laten we goed zorgen voor onze medemens, maar zéker ook voor onszelf. Samen kunnen we het verschil maken.

 

Download HIER de nieuwsbrief in PDF.

Bezoekadres

De Greune 23
7483 PH Haaksbergen

Postbus 82
7480 AB Haaksbergen

085 047 52 75

info@qoffy.nl

 

Koffiedepots en service

Soest

Winterswijk

Heerenveen

Direct contact

Ja, ik wil koffie

Onze adviseurs geven je graag gratis en vrijblijvend persoonlijk advies