Skip to the content

Breed assortiment

Machines voor zakelijk gebruik

Koffiemachines en andere automaten voor op kantoor en in de horeca.

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor op het kantoor, kantine, werkplaats of in de horeca? Qoffy heeft een breed assortiment koffiemachines voor zakelijk gebruik. Naast koffieautomaten leveren we ook snoepautomaten, frisdrankautomaten, soepautomaten en waterautomaten.

Koffiemachines

Professionele & hoogwaardige

Koffiemachines

Op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Met de koffieconcepten van Qoffy vind je altijd een juiste koffiemachine voor op kantoor en in de horeca. We bieden een uitgebreid assortiment koffiemachines met een reeks aan opties en toebehoren.

Breed assortiment machines

Op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Proefplaatsing, service & onderhoud of overstapservice... wij regelen alles zodat jij zorgeloos kunt genieten van heerlijke koffie. Met ons brede assortiment koffie en koffiemachines, binnen onze koffieconcepten voor kantoor en horeca, vind je altijd het concept dat bij jou past. En mocht je naast de koffiemachine ook een frisdrankautomaat willen plaatsen? Ook dat kan! Sterker nog; we leveren een breed assortiment aan professionele (vending)machines en automaten. Geniet van cup-a-soup dankzij onze soepautomaten of heerlijk koel water dankzij onze waterautomaten.

Vrijblijvend & gratis advies

We helpen je graag verder

Onze adviseurs vertellen je graag meer over ons en al onze automaten.