Skip to the content

Concepten

Merken die wij met trots voeren

Qoffy bied je meerdere merkconcepten, want wij denken graag met je mee. Wij begrijpen dat het lastig is om te beslissen welke koffie bij jou past, er is immers zoveel keus op de markt.

Wij zijn exclusief exploitant van het merk Qoffy, waarmee wij onze horeca-klanten optimaal kunnen voorzien. Voor de beste koffie in de zakelijke markt maken wij Café Rio Grande

Met onze concepten ben je verzekerd van een compleet ontzorgde koffie-ervaring. Al onze koffies zijn duurzaam en hebben het fairtrade keurmerk.

PRIVATE LABEL

Jouw eigen merk

Je kan ook jouw eigen private label bij ons laten ontwikkelen. Er zijn een aantal punten die heel belangrijk zijn en waaraan veel zorg zal moeten worden verleend om de verwachtingen van jouw klanten waar te maken. De drie belangrijkste punten in dit proces zijn: de naam, de uitstraling en de mélange(s).

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Contact

Iemand houdt een vers kopje koffie vast

Maatwerk oplossingen

Jouw bedrijf is niet standaard, dus het kan zijn dat je wensen niet 100% aansluiten bij één van onze concepten.

Wij werken graag met jou naar een maatwerk oplossing, waarin wij zo dicht mogelijk bij die 100% aansluiting gaan komen. Heeft u onze cases al doorgelezen? Allemaal maatwerk oplossingen voor tevreden klanten. Dit kunnen wij ook voor jou.

Koffiefilter

Concept
Gebruik
Type
Smaak
Opties

probeer nu

Gratis proefplaatsing

Ben je benieuwd wat Qoffy voor jou kan betekenen? Vraag nu een gratis proefplaatsing aan en laat je overtuigen door onze service en kwaliteit!