Skip to the content

Koffiefilter

Concept
Gebruik
Type
Smaak
Opties

Alles voor heerlijke koffie

Op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Met de koffieconcepten van Qoffy vind je altijd een juiste koffiemachine voor op kantoor en in de horeca. Al vanaf 0,08 Eurocent per kopje! We bieden een uitgebreid assortiment koffiemachines met een reeks aan opties en toebehoren. Proefplaatsing, service & onderhoud of overstapservice... wij regelen alles zodat jij zorgeloos kunt genieten van heerlijke koffie. Everything gets better with coffee! Met ons brede assortiment koffie en koffiemachines, binnen onze koffieconcepten voor retail, kantoor of horeca, vind je altijd het concept dat bij jou past.

Alles om je koffie perfect te maken

Koffie toebehoren

Suiker, creamer of chocodrink, allemaal voor op jouw kantoor van ons huismerk Qoffy. Wij kiezen dit speciaal voor jou uit zodat je je niet meer bezig hoeft te houden met wat het beste past bij jouw bedrijf. Zo biedt je jouw collega’s en klanten een extra goede smaaksensatie.

probeer nu

Gratis proefplaatsing

Ben je benieuwd wat Qoffy voor jou kan betekenen? Vraag nu een gratis proefplaatsing aan en laat je overtuigen door onze service en kwaliteit!