Skip to the content

Koffiefilter

Concept
Gebruik
Type
Smaak

Het genot van goede koffie

Cafe crème, cappuccino, espresso, latte macchiato of gewoon zwart... Hoe je je koffie ook drinkt, over één ding kunnen we het eens zijn: We zijn allemaal gek op koffie. Begin je dag goed met een kopje verse koffie en geniet van de combinatie van heerlijke aroma's en de geur van vers gebrande bonen. Everything gets better with coffee! Met ons brede assortiment koffie en koffiemachines, binnen onze koffieconcepten voor kantoor en horeca, vind je altijd het concept dat bij jou past.

Mannenhanden houden koffiebonen vast

KOFFIEBRANDERIJ

Eigen melanges

Kun je je toch niet helemaal vinden in de melanges die worden geboden in één van onze concepten? Door de verbinding die wij hebben met de branderij, is er de mogelijkheid om jouw eigen melange samen te stellen.

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Vrijblijvend advies

Kom ook proeven

Wij nodigen je uit in onze showroom om al onze heerlijke koffiesmaken te proeven. 

Een vrolijke vrouwelijke koffiebonen teler

Fairtrade en rainforest alliance gecertificeerd

Verantwoord en duurzaam

Duurzame koffie voor een betere toekomst

Duurzame koffie begint bij de teler die inzet op het behoud en verbetering van ecosystemen en biodiversiteit van de plantage. Door het inzetten van natuurlijke bestrijdingsmiddelen. En door duurzaam bodemgebruik bijvoorbeeld. Dat komt direct de voedselkwaliteit en -veiligheid ten goede. Verantwoorde koffieproductie en de verkoop ervan schept ontwikkelingsmogelijkheden voor de gemeenschap. Ook goede sociale- en productieomstandigheden op de plantages zijn belangrijk.