Skip to the content

Qoffy


Qoffy is ons huismerk, dat speciaal voor de zakelijke markt is ontwikkeld. Zowel de bonen alsook de gemalen en instantkoffie zijn van topkwaliteit, geselecteerd uit de beste Arabica- en Robustabonen. Zo garanderen wij de beste kwaliteit voor jou bedrijf.

Tevens verkrijgbaar in aluminium Nespresso® compatible koffiecups en als koffiepods geschikt voor in uw piston machine (ESE serving) met als voordeel dat iedereen een goed kop koffie kan zetten en de koffie direct gefilterd is met behoud van de intense smaak. Kortom de perfect espresso. 

Koffiefilter

Concept
Gebruik
Type
Smaak
Opties

Topkwaliteit koffie voor op kantoor

Ons koffieconcept Qoffy is uitermate geschikt voor op de zaak. Onze adviseurs helpen jou graag om de perfecte koffiemachine te selecteren. Op deze manier drinken jouw werknemers en klanten altijd de lekkerste koffie. Everything gets better with coffee! Met ons brede assortiment koffie en koffiemachines, speciaal voor de op kantoor of op de productie, vindt je altijd het concept dat bij jou past. Wil jij ook onze Qoffy in jouw onderneming schenken? Vraag een proefplaatsing aan of neem contact met onze adviseurs op.

Vrijblijvend advies

Kom ook proeven

Wij nodigen je uit in onze showroom om al onze heerlijke koffiesmaken te proeven.