Skip to the content

Om uw maatwerk oplossing compleet te maken

Vendingmachines

Naast koffieautomaten kunt u bij ons ook terecht voor snoep- en/of frisdrankautomaten. Er zijn diverse combinaties mogelijk en de producten zijn volledig af te stemmen op uw wensen. Wij bieden u keuze uit alle bekende A-merken waaronder koeken, candybars, frisdranken enz. Onze automaten onderscheiden zich door kwaliteit en duurzaamheid. Maak uw aanbod compleet met onze automaten!

Coca-Cola automaat

De vending machines van Coca-Cola zijn geschikt voor elke locatie. Afhankelijk van de potentiële gebruiker kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten vending machines.

Snoepautomaten

Een zakje snoep of toch liever een zakje chips. Iedereen wil graag variatie op het werk. Met snoepautomaten bepaalt u zelf waar u zin in heeft. En met één vierkante meter benodigde ruimte is deze ook overal inzetbaar.

Partner in totaaloplossingen

Full-service

Bent je op zoek naar een nieuwe partner? Wij zijn gespecialiseerd in complete maatwerkoplossingen. Wij ontzorgen je door het hele proces te regelen. Van koffiemachines tot vendingmachines.

Ook een vendingmachine bij uw bedrijf?

Vraag nu een offerte aan

Ben je al klant bij ons? Vraag dan direct een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat we de beste oplossing voor jou kunnen bieden.

Neem nu contact op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?