Skip to the content

Altijd op voorraad

Koffie toebehoren

Suiker, creamer of chocodrink, allemaal voor op jouw kantoor. Wij kiezen dit speciaal voor je uit zodat je je niet meer bezig hoeft te houden met wat het beste past bij jouw bedrijf. Zo biedt je jouw collega’s en klanten een extra goede smaaksensatie. Als dat geen straffe koffie is!

Granulaat

Met deze melkgranulaat krijg je de lekkerste cappuccino schuimlaag op je koffie. Stevig, luchtig maar bevat veel minder suiker dan de veel toegepaste melktopping

Toppings

Net zoals een kers op de taart is voor veel mensen de koffie of thee pas echt af als er suiker of creamer in zit. Daarom bieden wij van Qoffy verschillende toppings aan die we leveren in verpakkingen speciaal voor uw automaten. Voor een heerlijke cappuccino. 

Cacao

Soms wilt u weleens iets anders dan koffie of thee, wij bieden daarom overheerlijke chocodrink. Deze romige, smaakvolle chocolademelk, verkrijgbaar in twee sterktes, gemaakt van echte cacaobonen en is zeker een toevoeging bij u op het kantoor.

Creamersticks

Voor dat extra toefje in uw koffie!
Onze creamersticks worden geleverd in een doos van 1000 x 2,5 gram.

Suikersticks

Maakt het allemaal net iets zoeter. Onze suikersticks worden geleverd in een doos van 1000 x 2,5 gram.

Kartonnen koffiebekers

Kartonnen koffiebekers

Kartonnen Qoffy bekers. 180cc. Optioneel met bijpassende deksels leverbaar. Deze koffiebekers kunnen ook in eigen huisstijl geleverd worden. 

Koffiekopjes

Qoffy kopjes

Geheel in stijl is dit porceleinen Qoffy kopje + schotel. Het kopje zwart aan de buitenzijde, wit aan de binnenzijde en voorzien van ons Qoffy logo. De schotel is zwart en voorzien van onze herkenbare Q onder het kopje. 

Horecakwaliteit, vaatwasbestendig.

Koffiemok

Qoffy mok

Heerlijk drinkende porceleinen koffiemok. Mooi en functioneel.

bewaarblik

Qoffy bewaarblik

Qoffy bewaarblik voor suiker en creamer sticks, melkcupjes, roerstaafjes, etc. Stapelbaar dus ideaal voor een opgeruimde koffiecorner. 

sleutelhanger

Qoffy sleutelhanger

Standard geleverd bij elke machine. Maar wens je er meer... Laat het weten. Voor de echte Qoffy fan!

keycord

Qoffy keycord

Deelbaar keycord. Altijd handig!

 

Wij helpen u graag

Vrijblijvend advies

Maak nu een afspraak en wij adviseren je gratis!