Skip to the content

Totaalleverancier

Koffietoebehoren

Wij leveren meer dan alleen koffie en koffiemachines. Wij leveren je ook graag alles voor in en bij de koffie, zoals suiker, melk en koekjes. En wil je jouw medewerkers ook een kopje thee, soep of frisdrank aanbieden? Ook die producten kunnen wij je leveren.

Hieronder een greep uit het assortiment.

Cup-a-Soup

Als heerlijk tussendoortje; een lekker soepje van Cup-a-Soup. Diverse smaken voor zowel in onze soepautomaten als losse zakjes.

Coca-Cola

Coca-cola of andere frisdranken voor in onze vendingautomaten leveren wij vanzelfsprekend ook.

Van Gilse Suiker

Genieten doe je met een suikerklontje Van Gilse in je koffie, thee of andere warme drank.

Friesche Vlag melk

Friesche Vlag Professional volle melk lang houdbaar, is speciaal geschikt voor melkkoffievariaties en toepassing in de horeca.Ā 

Lipton thee

Van Lipton hebben we een ruime selectie waaronder zwarteĀ thee, groeneĀ thee, witteĀ theeĀ en kruidenthee - voor elk wat wils.

Pickwick thee

Probeer ook eens Ć©Ć©n van de diverseĀ smaken van PickwickĀ thee. Verfrissend en lekker voor tussendoor!

Sunleaf thee

Sunleaf Original thee, een breed assortiment aan heerlijke en eerlijke thee.

Royal Palermo koffiekoekjes

Royal Palermo koffiekoekjes

Een mixdoos met 120 luxe koekjes per stuk verpakt. Deze mix bestaat uit acht varianten. Zo biedt je jouw klant, bezoeker of medewerker een cadeautje bij de koffie of thee.

Royal Premium koffiekoekjes

Royal Premium koffiekoekjes

Een heerlijke luxe en gevarieerde mix van 8 verschillende koekjes per stuk verpakt. Zo biedt je jouw klant, bezoeker of medewerker een cadeautje bij de koffie of thee.

Royal Café Noir koekjes

Royal Café Noir koekjes

Royal Cafe Noir koffiekoekjes. Heerlijk om van te genieten tijdens het drinken van een kopje koffie of thee. Per stuk verpakt, doos Ć” 150 stuks.

Karton bekers

Karton bekers

Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten kartonnen (koffie)bekers, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De kartonnen koffiebekers zijn geschikt voor zowel warme, als koude dranken en kunnen gebruikt worden in alle types koffiemachines.Ā 

Plastic bekers

Plastic bekers

Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten plastic (koffie)bekers, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De plastic koffiebekers zijn geschikt voor zowel warme, als koude dranken en kunnen gebruikt worden in alle types koffiemachines.Ā 

Roerstaafjes plastic

Roerstaafjes plastic

Hoe roer jij de koffie? Wij leveren plastic en houten roerstaafjes. Te gebruiken in zowel papieren enĀ plasticĀ bekertjes als in een standaard koffiemok ter vervanging van een lepeltje.

Roerstaafjes hout

Roerstaafjes hout

Hoe roer jij de koffie? Wij leveren houten en plastic roerstaafjes. Te gebruiken in zowel papieren enĀ plasticĀ bekertjes als in een standaard koffiemok ter vervanging van een lepeltje.

Servies - horecalijn

Servies - horecalijn

Goede koffie is nog lekkerder geserveerd in een mooi kopje.Ā Wij leveren diverse koffieĀ kopjes met bijbehorende schotels. Vraag ons naar ons brede assortiment.

Dispensers

Dispensers

Handig voor naast de koffiemachine! Een dispenser voor melkcups en suikersticks. Speciaal voor de horeca maar ook handig op kantoor, productie of kantine.

Wij helpen u graag

Vrijblijvend advies

Maak nu een afspraak en wij adviseren je gratis!