Skip to the content

Corona-tijd: hoe gaat u om met uw koffiemachine?

Zijn veel van uw medewerkers thuis aan het werk? Of moest uw organisatie helemaal dicht? Wellicht bent u nu weer een beetje aan het opstarten? Wij geven u wat tips om nu én later weer volop van uw koffie te kunnen genieten. 

Weinig tot geen gebruik

De machine maakt de koffie en bepaalt grotendeels hoe de koffie smaakt, dat wás zo en dat ís nu nog steeds het geval. Veel koffiemachines hebben stilgestaan, of worden véél minder gebruikt. Probeer ook bij minder gebruik of stilstand uw dagelijkse- en wekelijkse schoonmaakklusjes bij te houden. Die spoelbeurten zorgen ervoor dat er niks in uw koffiemachine verstopt. Staat uw machine echt voor zeer lange tijd stil? Verwijder dan de ingrediënten uit de automaat, maak hem goed schoon en zet hem uit. Bij een herstart zijn wij graag  van de partij alles bij uw organisatie weer draaiende te krijgen.

Na een herstart kan het voorkomen dat de eerste paar koppen koffie niet op smaak zijn. Dat is niet gek, maakt u zich hierover geen zorgen. Heeft u toch het gevoel dat er iets niet goed is, of de smaak moet worden bijgesteld, dan komen wij graag bij u langs om u hiermee te ondersteunen. 

Thuiswerkers

Uw medewerkers zullen ook thuis behoefte aan hun dagelijkse kopje koffie hebben. Misschien vindt u het prettig om uw medewerkers ook thuis te voorzien van een kopje koffie. Qoffy kan voor 'thuiswerkpakketten' op maat zorgen. Voor de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen via 085-0475275 of info@qoffy.nl.

Hygiëne-tips

Tenslotte voorzien wij u van een aantal tips, waarmee u de hygiëne bij uw koffiemachine en binnen uw organisatie kunt waarborgen. 

  • Haal geen koffie voor anderen, alleen voor uzelf
  • Gebruik zoveel mogelijk wegwerpbekers en gebruik deze eenmalig
  • Doe handschoenen aan als u de koffiemachine gaat reinigen
  • Zorg ervoor dat vooral het scherm van uw machine regelmatig schoongemaakt wordt
Heeft u een meer specifieke vraag of heeft u onze ondersteuning nodig in deze tijd, dan komen wij graag bij u langs. Voor advies, afstelling / reiniging van de koffieautomaat. Uiteraard alles binnen de richtlijnen van het RIVM. 

Bezoekadres

De Greune 23
7483 PH Haaksbergen

Postbus 82
7480 AB Haaksbergen

085 047 52 75

info@qoffy.nl

 

Koffiedepots en service

Soest

Winterswijk

Heerenveen

Direct contact

Ja, ik wil koffie

Onze adviseurs geven je graag gratis en vrijblijvend persoonlijk advies