Skip to the content

De 8 heetste Qoffytrends voor 2024

Onze verse Qoffy crèmeboon
Onze verse Qoffy crèmeboon

Zet jezelf een lekkere verse kop Qoffy en ga er goed voor zitten want hier komen de 8 heetste Qoffytrends voor 2024:

  1. The Batch en The Cold Brew. Batch Brew is ook wel te verstaan als de oude vertrouwde filterkoffie wat weer in de keukenkastjes te vinden is. De Cold Brew kennen we van 2023 nog en is niks veranderd. Een zachte, milde koffie die perfect is voor warme zomerdagen en voor mensen die op zoek zijn naar een cafeĆÆneboost zonder bittere smaak.

  2. Een romige draai aan duurzaamheid. Havermelk is helemaal ingeburgerd. En naast deze plantaardige melk is de herkomst en traceerbaarheid van de koffieboon belangrijk voor ons. We willen allemaal ons steentje bijdragen aan duurzamere koffie.

  3. Waar is het koekje? Het koekje bij de koffie lijkt te verdwijnen. Erg jammer als je het ons vraagt.

  4. Lokale trots en pure ambacht. We zijn geneigd koffie te kopen bij lokale branders met onderscheidende, hoogwaardige smaken waar massaproductie niet aan kan tippen. Er is daarom ook een groei van lokale koffiebranders verwacht. Heb je dit weekend niks te doen? Ga een koffiebrander uit de buurt verkennen.

  5. Een lekker bakkie pleur is saai. Een zwarte koffie is ook maar zo gewoon, tegenwoordig houden we van speciale koffies van diverse melanges en specifieke smaken. Net een ontdekkingsreis waarbij grenzen van creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid worden verlegd.

  6. Mc Qoffy, Qoffy Donalds? Net als dat je soms na een drukke werkdag even langs de gouden bogen rijdt voor een verse hamburger, kun je in Groot-Brittanniƫ ook al door diverse koffie drive throughs op weg naar je werk. Naar verwachting zal dit in 2024 wereldwijd hot worden.

  7. All you need is caffeine... Bij cafeĆÆneverslaafden komt het idee om cafeĆÆnevrije koffie te bestellen niet op. Toch is het de afgelopen vier jaar met 60% gestegen. Uit onderzoek van Mintel blijkt dat Ć©Ć©n op de vijf koffiedrinkers tegenwoordig regelmatig voor cafeĆÆnevrij kiest, voornamelijk vanwege zorgen over de slaap en de gevolgen voor de gezondheid.

  8. De beste brandstof van je bedrijf. Op kantoor staat kwaliteit en maatwerk voorop. Ze willen een gepersonaliseerde koffie-ervaring bieden. Wist je dat een goed getimede koffiepauze je geest kan verjongen en voor een productiviteitsboost zorgt? Plus het vergroot de vriendschap onder collegaā€™s doordat de sociale interactie stijgt. Net spraakwater.

Ā 

Welke van deze trends spreekt jou aan?Ā 

Bezoekadres

De Greune 23
7483 PH Haaksbergen

Postbus 82
7480 AB Haaksbergen

085 047 52 75

info@qoffy.nl

Ā 

Koffiedepots en service

Soest

Winterswijk

Heerenveen

Direct contact

Ja, ik wil koffie

Onze adviseurs geven je graag gratis en vrijblijvend persoonlijk advies